Dětské skup​iny

U Mominky

Věnujeme Vám jedinečnou péči jako od maminky

Pobočka Brno - Nový Lískovec

V dětské skupině ​U Mominky, která se nachází v Brně - Novém Lískovci, se v plné míře nesetkáte s žádným dnes populárním vzdělávacím směrem. Naleznete zde ale velmi laskavý, citlivý a individuální přístup pro Vaše děti. 

Každý den se věnujeme emocím, povídáme si o tom, jak se cítíme a proč. Pomocnou rukou nám jsou naše ušitá sluníčka a mráčky, kterými můžeme ukázat jak se cítíme. Děti během celého dne rozvíjíme, inspirujeme a motivujeme. Učíme je samostatnosti, sebejistotě a zároveň jim necháváme co nejvíce prostoru být dětmi, hrát si a bavit se. 

Baví nás být trpělivými průvodci dětí, které si s námi mohou hrát, učit se novému a mít v nás jistotu.

Najdete nás v Brně v Novém Lískovci

Rybnická 97/48, Brno - Nový Lískovec

umominky@momscare.cz

Vedoucí pobočky

Kristýna Broučková

736 414 375

 kristyna.brouckova@momscare.cz

Otevírací doba

Pondělí 
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek

7:30 - 14:30 hod / 16:30 hod*
7:30 - 14:30 hod / 16:30 hod*
7:30 - 14:30 hod / 16:30 hod*
7:30 - 14:30 hod / 16:30 hod*
7:30 - 14:30 hod / 16:30 hod*

* Každý den od 7:00 do 7:30 a od 14:30 hod do 16:30 hod probíhá ranní a odpolední program nad rámec provozu dětské skupiny

Náš tým

Kristýna

Po studiu střední umělecké školy, jsem si doplnila vzdělání z oboru předškolní pedagogiky. Následovala VŠ v oboru Sociální pedagogika a volný čas, specializace dramatická výchova. Dětem se ale věnuji v podstatě od ranného mládí, kdy jsem přes vedoucí na táborech ČČK přešla k animační činnosti na táborech pro rodiče s dětmi, až po učení v klasických i firemních MŠ. Kromě využití znalostí ze škol, kurzů a školení, ale i ze života s vlastními dvěma dětmi, je mým cílem být dětem průvodcem, oporou, vrbou i motivátorem, při jejich objevování života, vlastní osobnosti a samostatnosti.

Verunka

Již od dětství jsem se věnovala výtvarné a hudební činnosti. Chodila jsem do sólového zpěvu, sboru a hrála jsem na housle.Vystudovala ISŠ Polygrafickou, kde jsem se mohla umělecky realizovat, ale po školejsem zjistila, že děti a čas strávený v jejich společnosti se pro mě stal tím, co jsem hledala. Absolvovala jsem mimo jiné kurz chůvy pro děti v DS a začala se této činnosti aktivně věnovat. Prvně ve firemní školce a následně v dětské skupině. Jako mámu dvou akčních děti mě jen tak něco nerozhodí a nepřekvapí. Snažím se být pro děti především kamarádem, protože právě ony mě učí být lepším a trpělivějším člověkem.

Veronika

Jmenuji se Veronika, vystudovala jsem SPŠ v oboru Výchovná a humanitární činnost. Absolvovala jsem kurz Chůvy pro děti v DS a zkoušku z pedagogiky a psychologie - Předškolní a mimoškolní pedagogika. Ve volném čase se ráda věnuji četbě, sportu a dětem. Věřím, že děti jsou naše budoucnost. Mým cílem je předat jim cenné rady a navést je tím správným směrem. Jsou pro mě zdrojem radosti, inspirace a lásky. Těším se na společné tvoření s Vašimi dětmi, protože smích a spokojenost dětí je pro mne tou největší motivací pro práci.

Jitka

Narodila jsem se v Brně, kde jsem vystudovala střední ekonomickou školu, velmi mladá se vdala a měla syna. V roce 1995 jsem emigrovala do USA a zůstala jsem 10 let. Po narození dcery  jsem si dodělala v USA pedagogické vzdělaní a začala pracovat ve státní školce pro děti s postižením. V USA jsem měla vlastní soukromou školku a po návratu jsem založila Anglicko-české  školky v Praze a v Brně. Nyní jsem nejen “tetou” U Mominky, ale také lektorka anglického jazyka, kdy vyučuji děti i dospělé. 
Všechny své dosavadní zkušenosti se snažím nyní předávat dětem v naší skupince.

Ceník

V současné době máme již plnou kapacitu a hlásit se můžete jen jako náhradníci.

Rezervace místa je zaručena po celý školní rok. Cena balíčku je za měsíční docházku. 
Školné je nevratné a slouží jako rezervace místa pro Vaše dítě. Při podpisu smlouvy je nutné zaplatit rezervační zálohu ve výši 2000 Kč, která je vratná po řádném ukončení docházky.
Ceník je platný od 1.9.2023.

Dní 
v týdnu
Děti 
do 3 let*

celodenní
Děti 
od 3 let

celodenní
5 dní 4 700 kč 7 400 kč
4 dny 4 500 kč 6 300 kč
3 dny 4 000 kč 5 200 kč
2 dny 3 700 kč 4 800 kč

* Do 31.8., které následuje po 3. narozeninách dítěte, tedy přechod na ceník „Děti od 3 let“ vždy pouze od 1.9., které následuje po 3. narozeninách

 ​BÚ: 2602048668/2010

Ceník programu nad rámec provozu DS

Aktivity Registrované děti v ds Neregistrované děti v DS
Ranní program
7:00 - 7:30
50 kč/den 150 kč/den
Odpolední program
14:30 - 16:30
100 kč/den 300 kč/den

Inkasní platba za nadstandardní aktivity probíhá na základě uzavřené smlouvy vždy na měsíc dopředu.

Stravování

platný od 1.1.2023

Během dne je zajištěn dostatečný pitný režim. Stravování zahrnuje svačinu, oběd a odpolední svačinu. Oběd je vždy složen z polévky a hlavního jídla. Během celého dne mají děti přístup k ovoci a zelenině.

Ceny stravného:

  • Celodenní - 120 Kč/den